+389 76 350 099
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
glanzbau_ing@hotmail.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Создаваме за Вас

 

Домови од Вашите очекувања

 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 

 
Glanzbau Ing. е градежна компанија во Македонија која гради згради и врши продажба на станови.
 
Располагаме со станови во населба Автокоманда – Општина Гази Баба, Скопје, а во план се нови станови кои и вие можете со наша помош да ги дизајнирате.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Што работиме

 

 
 
 
 
 
 

Продаваме станови

 
 
 
 
 
 
 
 

Градиме згради

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Домови од вашите очекувања

 
 
 
 
 
 
+389 71 307 371
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

Понуда на станови

 

 
 
Обезбедуваме комфорни и безбедни станови во новоградби и доградби.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Понуда на згради

 

 
 
Обезбедуваме комфорни и безбедни станови во новоградби и доградби.
 
 
 
 
 
 
 
 

Домови од вашите очекувања

 
 
 
 
 
 
+389 76 350 099
Јавете ни се