+389 76 350 099
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
glanzbau_ing@hotmail.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
 
 
 
 

GLANZBAU ING СЕКОГАШ СО ВАС

 
 
Glanzbau Ing. гради и продава станбени простории во згради во Македонија. Ние обезбедуваме комфорни и безбедни станови во новоградби и надградби. Нудиме станови со најразлична квадратура.
 
 
 
 
 
 

Нашиот тим во акција

 
 
 

Наша локација

 

Ул. Никола Русински локал број 123, Скопје

 
 
 
 
 

Домови од вашите очекувања

 
 
 
 
 
 
+389 76 350 099
Јавете ни се