+389 76 350 099
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
glanzbau_ing@hotmail.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Згради

 
 

Реализирани проекти

 

 

Што сме изградиле?

 
 
 
 

Лазар Поп Трајков бр.36

 
 
 
 
 

Лазар Поп Трајков бр.35

 
 

Руѓер Бошковиќ бр.13

 

Бранислав Нушиќ бр.11

 

Лазар Поп Трајков бр.23

 

Орце Николов

 
 

Ташко Караџа 20

 

Трифун Хаџи Јанев 6

 

Христо Ботев бр. 2

 
 
 
 
 

Проекти во изградба

 

 

Што градиме?

 
 
 

Ташко Караџа 8

 

Лазар Поп Трајков бр.37

 
 
 
 

Домови од вашите очекувања

 
 
 
 
 
 
+389 76 350 099
Јавете ни се